Folosirea website-ului nostru implica acceptarea termenilor si conditilor de mai jos. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site pentru cumparaturi online. Plasarea unei comenzi pe website-ul nostru implica acordul dumneavoastra in conformitate cu termenii si conditiile prezentati in continuare.
SC AMUNAROMA SRL
Aleea Barajul Cucuteni 8 Sectorul 3
CUI 42356080
J40/3217/2020
Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
Declinarea responsabilitatii
Imaginile publicate pe website-ul nostru sunt cu titlu de prezentare si uneori nuantele culorilor produselor pot diferi in realitate, din cauza editarii imaginilor sau a setarii culorilor de pe monitorul dvs. De asemenea, produsele livrate pot diferi de imaginile expuse pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor designului fara notificare prealabila de catre producatori. Compania noastra isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site fara o notificare prealabila.
SC AMUNAROMA SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.
Valoarea maxima a obligatiilor SC AMUNAROMA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a unui produs este valoarea sumelor incasate de SC AMUNAROMA SRL de la clientul respectiv.
Disponibilitatea produselor
SC AMUNAROMA SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care SC AMUNAROMA SRL va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, caz in care va anunta clientul in cel mai scurt timp.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, SC AMUNAROMA SRL isi asuma dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
LIVRAREA PRODUSELOR
LIVRARE IN UNIUNEA EUROPEANA – vă rugăm, plasați comanda pe moneda Euro!
Livram in toate tarile membre in Uniunea Europeana. Taxa de livrare 25 euro, in limita a 3 kg/ colet.
Plata comenzii
Contravaloarea produselor comandate se plateste prin transfer bancar, in avans.
Pentru livrarea internationala a comenzii, este necesar un transfer bancar in contul Amunaroma SRL, deschis la Raiffeisen Bank, RO11RZBR0000060022658231, ce va include atat pretul parfumurilor dorite, cat si taxa de livrare, in valoare de 25 euro.
Imediat ce vom vedea transferul dvs disponibil in cont, vom preda comanda la DPD curier, si in max. 5 zile va ajunge la dvs.
Va asiguram de ambalarea corecta si in siguranta a produsului, pentru un transport fara probleme la adresa mentionata de dvs.
LIVRARE IN ROMANIA – vă rugăm, plasați comanda pe moneda Lei!
Onoram comenzile pe teritoriul Romaniei.
Durata aproximativa de livrare a produselor comandate este de 1/2 zile lucratoare, cu mici exceptii, in cazul reinnoirii stocurilor. Adresele din zonele rurale pot suferi intarzieri suplimentare, din cauza accesului ingreunat sau a livrarii tardive a curierului.
Livrarea produselor comandate se va efectua prin intermediul unei firme de curierat rapid si va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat.
Costuri livrare: Asiguram livrarea Gratuita a produselor, pentru teritoriul României, pentru plățile efectuate cu cardul. Plățile ramburs au un cost extra de 9 lei, pentru procesarea rambursului de la firma de curierat.
Cum platesc? Contravaloarea produselor comandate se plateste online, prin platforma de plati MobilPay, sau ramburs, la curier, caz în care există un cost extra, de 9 lei.
Conditii speciale
In durata de livrare a produselor comandate pot interveni factori externi care pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a firmei de curierat, cum ar fi: conditii meteo nefavorabile, calamitati, manifestari de strada, accidente, blocaje rutiere sau alte situatii speciale.
Plata comenzii
Contravaloarea produselor comandate se plateste cu cardul online, transfer bancar sau ramburs, la curier.
CONTROL DE CALITATE! Toate produsele pe care le primim de la fabrica din Egipt, sunt atent verificate în România, pentru defecte ale fabricației sau generate în urma transportului, pentru a ne asigura că vă oferim un produs complet funcțional, fără defecte sau ciobiri ale sticlei. Ulterior, sunt atent ambalate în cutii de protecție, pentru o livrare în siguranță, la adresa dvs.
RETURNAREA PRODUSELOR
Va rugam sa aveti in vedere ca produsele primite si testate nu pot fi returnate, din motive de protectie a sanatatii clientilor! Parfumurile si uleiurile de parfum intra la categoria de retur special, fiind produse destinate uzului personal. Se pot returna produsele doar daca nu au suferit modificari, sunt mentinute in ambalajul original si nu au fost utilizate. Aceste produse nu sunt cu titlu de tester, nu pot fi utilizate, chiar și o singura data, apoi returnate. Din motive de protectie a sanatatii clientilor, aceste produse nu pot fi returnate decat daca nu au fost utilizate sau testate. Aveti dreptul de a va razgandi asupra comenzii si de a returna coletul exact asa cum l-ati primit, fara a il desface. Daca coletul este desfacut, vom considera produsul utilizat si va fi refuzat de la retur. Deoarece livram doar parfum sau ulei de parfum, prin colet desfacut intelegem orice deschidere a cutiei in care parfumul a fost livrat. Prin cutie, intelegem cutia alba, de protectie, si nu ambalajul din piele al parfumului, care se afla in interiorul cutiei albe de protectie.
Defectele de fabricatie, ca si motiv de retur, nu sunt luate in calcul, deoarece fiecare parfum este atent examinat si aprobat pentru conformitate.
Defectele de transport, ca si motiv de retur, nu sunt luate in calcul, deoarece fiecare parfum este atent ambalat, cu protectie suplimentara. Daca insa observati ca in transportului au fost aduse prejudicii coletului, nu continuati desfacerea lui si anuntati-ne de problema, impreuna cu o poza explicita.
Costul returului va fi suportat de client! Daca doriti rambursul comenzii in bani, va rugam sa treceti in colet contul Iban si numele titularului sau ne ne trimiteti pe email, daca doriti un nou produs la schimb, va rugam sa ne precizati care este acesta si sa aveti in vedere ca este posibil sa existe o diferenta de pret.
Atentie! Timpul de retur este de 14 zile de la data primirii comenzii de dvs de la curier! Orice comanda returnata ulterior va fi refuzata! Coletul trebuie să fie ambalat corespunzător, împreună cu datele destinatarului trecute pe colet și să conțină și datele de identificare ale expeditorului și numărul de comandă, pentru o ușoară identificare, altfel va fi refuzat!
Rambursul banilor se realizeaza in contul IBAN al clientului, nu se achita ramburs la primirea returului. Coletele ce vor avea cost ramburs, vor fi refuzate.
Rambursarea sumei se va face in interval de maxim 14 zile de la data la care am primit articolul returnat. (!!!Avem nevoie de cont IBAN si nume titular cont) De asemenea, va rugam sa retineti: Bunurile care vor fi deteriorate din vina clientului, care prezinta semne de uzura, sau a caror livrare a adus prejudiciu financiar furnizorului, din partea clientului, pot duce la deduceri din suma rambursata pentru a compensa orice valoare pierduta, sau pot fi refuzate, urmand a va fi returnate clientului.
In cazul in care bunurile pe care le-am furnizat sunt defecte, le puteti returna si primi rambursarea sumei, cu conditia ca returnarea sa se faca intr-un timp rezonabil de la primirea produsului, respectiv 14 zile. Va rugam sa retineti ca nu pot fi returnate produse pe care ati continuat sa le utilizati si dupa descoperirea defectului.
Va rugam sa urmati procesul de mai jos pentru a returna coletul la adresa noastra de primire (este adresa de sediu social, nu este punct de lucru!):
1. Deoarece veti trimite retur doar colete nedeschise, pur si simplu aplicati o noua eticheta, cu datele destinatarului:
SC AMUNAROMA SRL
Str. Drumul Fermei, 85F, ap. 05, interfon 05, Popesti-Leordeni, Ilfov, +40 724 72 33 44
Pentru Expeditor va rugam mentionati numele de pe care ati efectuat comanda si numarul comenzii, pentru o usoare identificare la receptia coletului. Coletele neidentificate vor fi refuzate!
2. Costul returului va fi suportat de client.
3. Daca ati comandat mai multe produse si doriti retur doar pentru o parte din ele, mentionati in corpul emailului sau in colet.
4. Daca doriti un schimb al produsului, mentionati noul produs dorit in corpul emailului sau in colet.
5. Daca doriti rambursarea banilor, va rugam sa ne mentionati contul IBAN impreuna cu titularul contului, in corpul emailului ori in colet.
Clientul plateste costul returului coletului. Coletul trebuie sa fie ambalat corespunzator, impreuna cu datele destinatarului trecute pe colet si sa contina si datele de identificare ale expeditorului si numarul de comanda:
Str. Drumul Fermei, 85F, ap. 05, interfon 05, Popesti-Leordeni, Ilfov, +40 724 72 33 44
DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului, incluzand design, structura, imagini, grafica, texte si orice alte date, este proprietatea SC AMUNAROMA SRL, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
In cazul in care doriti sa raportati problemele legate de drepturile de proprietate intelectuala o puteti face prin completarea formularului de contact
LITIGII
Orice litigiu aparut intre Clienti si SC AMUNAROMA SRL va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
CONCURSURI SI PREMII
SC AMUNAROMA SRL realizeaza des concursuri in vederea fidelizarii clientilor, pe numeroase canale de Social Media. Alegerea castigatorilor se face prin extragere la sorti, sau prin alte metode, mentionate in cadrul fiecarui concurs in parte.
Castigatorii sunt anuntati in dreptul fiecarui concurs. Este responsabilitatea castigatorului de a urmari concursul la care a participat si a isi revendica premiul, deoarece participarea la concurs implica mici actiuni, fara lasarea directa a datelor personale.
Revendicarea premiilor – castigatorii au la dispozitie 30 zile pentru revendicarea premiului, prin mesaje private pe platformele sociale, sau prin email. Premiile nerevendicate in 30 zile nu vor mai fi acordate.
Frauda
SC AMUNAROMA SRL nu solicita Clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare informatii referitoare la date confidentiale sau parole personale.
Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
Newsletter
La crearea unui cont pe wesite-ul nostru, Clientul are dreptul de a-si exprima sau nu acordul privind primirea de newslettere din partea noastra.
Renuntarea la primirea newsletterelor de catre Client se poate face in orice moment: folosind legatura special destinata din cadrul tuturor newsletterelor primite; prin contactarea noastra, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune/interese.
SC AMUNAROMA SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere, fara niciun angajament ulterior din partea SC AMUNAROMA SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
SC AMUNAROMA SRL nu va include in newsletterele transmise Clientului, niciun alt material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al companiei noastre, la momentul expedierii newsletterelor.
Contact
In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu website-ul nostru, va rugam sa ne contactati prin completarea formularului de contact.
Prin utilizarea formularului de contact Clientul permite companiei noastre sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea noastra de a contacta Clientul. SC AMUNAROMA SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).
Magazinul nostru online preia comenzile online de la clienti, prin inregistrarea numelui, adresei pentru livrare si a numarului de telefon. Acestea devin externalizate catre firma de curierat rapid, in vederea livrarii, avand garantia lor ca nu sunt folosite aceste date si in alte scopuri decat cel destinat strict contactarii in vederea livrarii comenzii. De asemenea, solicitam, in cazul retururilor si cont Iban plus titular cont, pentru a putea plati suma aferenta returului. SC AMUNAROMA SRL nu prelucreaza informatiile si nu le externalizeaza.
Politica de utilizare Cookie-uri
Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de SC AMUNAROMA SRL.
Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).
La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Dante International pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.
Ce Cookie-uri folosim?
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
Contin Cookie-urile date personale?
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caaracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.
De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.
Securitate si probleme legate de confidentialitate
Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.
Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).
Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.
Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies
Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:
Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelorpersonale de acces.
Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.
Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.
Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.
Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/
Linkuri utile
Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies http://www.youronlinechoices.com/ro/
Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
Site-ul nostru colecteaza date cu caracter personal, numai cu acordul Clientului, in urmatoarele scopuri: validarea si expedierea comenzilor catre acesta, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau produsele achizitionate de catre acesta; transmiterea de newlettere, informatii despre promotii sau oferte speciale, in format exclusiv electronic; comunicarea cu acesta in chestiuni de Relatii cu Clientii.
Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru noi și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.
Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Compania românească SC AMUNAROMA SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.
SC AMUNAROMA SRL
Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE)
Cine are acces la datele dumneavoastră?
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara website-ul nostru. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.
Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.
Datele oferite voluntar ( nume, prenume, telefon, adresa de email, CNP ) ( adica cele transmise prin plasarea unei comenzi ) temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).
Folosim datele pentru a emite factura fiscală, date ce vor ajunge ulterior și către departamentul nostru de contabilitate (AnContab SRL).
În privința datelor pe care ni oferi voluntar prin postarea unui comentariu la un articol de pe blog sau pe pagina unui produs de pe magazinul online, temeiul prelucrării este obligația noastră legală de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar și interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blogului transparență și informare. Consimțământul tău nu este cerut în situația în care prelucrarea este necesară pentru efectuarea de demersuri pentru încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligații legale sau interesul legitim.
În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.
Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces:
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Ne puteti contacta pe email.
Dreptul la portabilitate:
Ori de câte ori noi va prelucram datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.
Dreptul la rectificare:
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont in website-ul nostru puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.
Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate prin intermediul website-ului nostru, cu excepția următoarelor situații:
* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la SC AMUNAROMA SRL, indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveți la SC AMUNAROMA SRL a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
* cererea dumneavoastră de acordare de credit a fost respinsă în ultimele trei luni;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.
Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în website-ul nostru. SC AMUNAROMA SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.
Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.
Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:
* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificând setările contului dumneavoastră de pe website-ul nostru;
Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca SC AMUNAROMA SRL să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim, SC AMUNAROMA SRL va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, SC AMUNAROMA SRL trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă SC AMUNAROMA SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.
Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna pe adresa noastra de email menționând DPO în subiectul emailului.
Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:
Dacă sunteți de părere că SC AMUNAROMA SRL vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.
Actualizări ale Notificării de confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.
CUMPĂRĂTURI ONLINE
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile online pe website-ul nostru, prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi.
Dorim să vă oferim diferite alternative de plată și vom efectua analize pentru a afla ce alternative de plată aveți la dispoziție, inclusiv istoricul plăților și verificări de credit.
Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:
* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre credit;
* informații despre comenzi.
Dacă aveți un cont pe website-ul nostru, vă vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi:
* contul sau codul de membru;
* istoricul comenzilor.
Puteți opta în legătură cu datele pe care le colectăm. Atunci când se solicită să furnizezi date cu caracter personal, poti refuza.
Dar dacă alegi să nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, există posibilitatea să nu poti obtine informatiile pe care le doresti ( de exemplu prin adaugarea unui comentariu la un produs sau prin transmiterea informatiilor dumneavoastra atunci cand plasati o comanda pe site )
–Numele și prenumele–
Cum iti folosim numele si prenumele? De ce?
Ca sa iti putem expedia coletele. Este necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a ne putea onora contractul pe care il incheiem in momentul in care plasezi o comanda. Nu avem cum sa expediem coletele/produsele daca nu iti solicitam si nu folosim numele si datele tale de contact.
Pentru a te anunta care e statusul comenzii tale iti putem trimite mailuri, sms-uri sau notificari. Trebuie sa facem asta pentru a te putea anunta care e statusul comenzii tale.
Pentru a-ti putea oferi informatii despre anumite produse/servicii noi sau revenite in stoc. Iti trimtem aceste mailuri doar daca te abonezi la newsletterul nostru.
Pentru a detecta si pentru a preveni fraude Pentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, e necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea.
Pentru a-ti arata reclame personalizate pe alte siteuri Ca sa poti vedea ultimele produse aparute sau pentru a-ti prezenta oferte pentru produsele care te intereseaza/pe care le-ai vizitat anterior.
Pentru a putea afla ce produse iti plac Pentru a fi siguri ca iti oferim o experienta personalizata cat mai placuta si ca iti dam informatii doar despre produsele care te intereseaza.
Asistență pentru clienți Folosim datele pentru a oferi servicii de relații cu clienții și servicii de asistență ( detalii ) fie direct, prin call center
Folosim datele pe care le colectăm pentru a furniza comunicări către tine și a le personaliza. De exemplu, vă putem contacta prin telefon sau e-mail sau prin alte mijloace pentru a vă informa când se termină un abonament, pentru a discuta despre contul de licențiere, pentru a vă anunța când sunt disponibile actualizări de securitate, pentru a vă aminti despre articolele rămase în coșul virtual de cumpărături, pentru a vă informa sau a vă întreba despre o cerere de de service, pentru a vă invita să participați la un studiu sau pentru a vă informa că sunt necesare acțiuni pentru a vă păstra contul activ.
Pentru frauda si preventie – Pentru a evita eventualele fraude avem nevoie de aceasta informatie de la tine.
Pentru a-ti putea trimite oferte personalizate de ziua ta.
–Informatii despre sex/gen–
Pentru a te directiona catre produsele care te intereseaza.
–Date legate de cardul tau–
Cum folosim datele legate de cardul tau? De ce?
Avem nevoie de numele titularului, numarul cardului, codul CVV si data expirarii pentru a procesa platile cu cardul. Aceste date sunt necesare pentru procesarea platii si pentru finalizarea comenzii.
Prevenirea si detectia fraudelor Pentru a preveni sau a detecta fraudele care te vizeaza pe tine sau care vizeaza siteul nostru – aceste date ne sunt necesare.
–Contul IBAN–
Cum folosim codul IBAN? De ce?
Iti putem solicita codul IBAN in caz ca vrei sa returnezi sau sa schimbi un produs. Pentru a putea achita suma pe care o datoram in caz de retur sau schimb de produse.
—Istoricul /transcriptul conversatiilor avute cu tine–
Trebuie sa avem o evidenta asupra lucrurilor pe care ni le-ai transmis prin telefon, chat sau social media.
Cum folosim istoricul conversatiilor avute cu tine? De ce?
Il folosim pentru serviciul cu clientii si pentru suport. Avem nevoie de aceste date pentru a duce la bun sfarsit contractul incheiat cu tine si pentru a-ti putea oferi o experienta placuta in interactiunea cu departamentul de suport de pe website-ul nostru.
Pentru a exemplifica angajatilor situatiile intalnite. Astfel incat, in momentul in care te contacteaza, o sa aiba o imagine de ansamblu asupra istoricului tau si iti va putea oferi servicii personalizate/de calitate.
—Istoricul comenzilor si produsele adaugate in cos–
Ce ai cumparat si ce ai salvat in cos sau in lista de dorinte (wishlist) pentru mai tarziu.
Cum folosim istoricul cumparaturilor si al produselor salvate in cos? De ce?
Iti prezentam si vindem produse Trebuie sa salvam aceste produse in cos pentru a putea duce la bun sfarsit contractul incheiat cu tine. Daca nu poti adauga produse in cos, nu poti cumpara de pe website-ul nostru.
Iti oferim suport tehnic si procesam retururi. Trebuie sa salvam produsele adaugate comandate pentru a putea duce la bun sfarsit contractul incheiat cu tine.
Aflam ce produse prezinta interes pentru tine si pentru alti utilizatori. Pentru a ne asigura ca iti oferim produse de interes, de are ai nevoie.
—-Informatii despre telefon, laptop sau tableta si despre cum folosesti siteul sau aplicatiile de mobil in numele nostru-
Informatiile pe care ni le dai cand navighezi pe siteul sau in aplicatia noastra, inclusiv adresa IP, tipul dispozitivului si, la alegere, date despre locatia ta. Totodata, salvam informatii despre modul in care folosesti siteul si aplicatia.
Cum folosim informatiile despre telefonul, laptopul sau tableta ta si despre cum folosesti siteul si aplicatiile noastre? De ce?
Imbunatatim experienta ta pe site, oferindu-ti versiunea cel mai bine adaptata dispozitivului tau. Iti oferim cea mai buna experienta de cumparaturi si navigare pe site posibila.
Protejam siteul Pentru a preveni si a detecta fraudele impotriva ta sau a siteului nostru. Pentru a putea asigura confidentialitatea datelor.
—-Informatii din conturile tale personale pe care le conectezi cu siteul nostru–
Modul in care procesam datele tale in momentul in care te conectezi cu contul de Facebook sau Google.
Pentru a-ti da posibilitatea sa intri usor in contul de pe siteul nostru, fara a-ti crea un cont nou. Imbunatatim experienta de cumparare pe siteul nostru.
Pentru a-ti oferi recomandari de produse Ca sa afli detalii specifice despre produsele care te intereseaza.
—–Raspunsurile tale la studii, concursuri sau promotii–
Cum folosim raspunsurile tale studii, concursuri sau promotii? De ce?
Pentru desfasurarea studiilor, concursurilor sau a promotiilor. Trebuie sa facem asta pentru buna desfasurare a contractului cu tine. Daca nu putem folosi datele introduse, nu ai cum sa participi.
Nu esti obligat/a sa ne oferi niciuna din informatiile de mai sus, insa daca nu faci asta, s-ar putea sa nu ai posibilitatea de a cumpara de pe site, iar experienta ta pe siteul nostru poate fi influentata negativ. Alegerea iti apartine si iti respectam decizia.
Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele dumneavoastră cu caracter personal transmise unor terți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru confirmarea adresei de către companii externe, pentru trimiterea confirmării comenzii de către agenții de comunicare, pentru operațiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare și de distribuție în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră. Procesarea plăților de către furnizorii de servicii de procesare a plăților. Verificarea identității sau verificarea creditului de către agenții de informații privind creditul și de către agenții de colectare a creanțelor.
Rețineți că multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.
Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vă vom păstra datele atât timp cât sunteți un client activ.
Automatizarea luării deciziilor:
Când depuneți o cerere de credit ca metodă de plată, luarea deciziei cu privire la cererea dumneavoastră de credit este automatizată. Aveți dreptul să vă exprimați punctul de vedere și să contestați decizia adresându-vă personalului nostru.
MARKETING DIRECT
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Folosim datele cu caracter personal pentru a vă trimite oferte de marketing, sondaje privind informațiile și invitații prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice și comunicări prin poștă.
Pentru a vă optimiza experiența de pe website-ul nostru, vă vom oferi informații relevante, recomandări de produse, mementouri despre produsele rămase în coșul dumneavoastră de cumpărături și vă vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii excelente se bazează pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ați făcut clic și pe informațiile pe care le-ați trimis.
Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:
* informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon și codul poștal;
* dacă doriți actualizări pentru copii (dacă alegeți să ne comunicați această informație);
* sexul (dacă alegeți să ne comunicați această informație);
* produse și oferte pe care ați făcut clic.
Dacă aveți un cont pe website-ul nostru vă vom prelucra, și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul și calitatea de membru, cum ar fi:
* nume;
* adresă
* vârstă;
* istoricul comenzilor;
* cum ați navigat și pe ce ați făcut clic pe site.
Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă furniza serviciile menționate mai sus, iar cele transmise agențiilor media și furnizorilor tehnici vizează distribuirea marketingului direct fizic și digital.
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara website-ului nostru.
Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră atunci când sunteți de acord cu marketingul direct. Cu excepția serviciilor de marketing poștal, inclusiv a cataloagelor, care vă vor fi trimise pe baza interesului nostru legitim.
Dreptul de a vă retrage consimțământul:
Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Când faceți acest lucru, SC AMUNAROMA SRL nu vă va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informații pe baza consimțământului dumneavoastră.
Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:
* urmând instrucțiunile din fiecare mesaj de marketing
* modificând setările contului dumneavoastră de pe website-ul nostru
Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vom păstra datele dumneavoastră pentru marketing direct până când vă retrageți consimțământul. Pentru marketingul prin e-mail vă vom considera client inactiv dacă nu ați deschis un e-mail în ultimul an.
După această perioadă, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.
ANALITICE
Analitice
Acest website utilizeaza colectarea datelor referitoare la comportamentului utilizatorilor in website, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite. Apelam la module oferite de:
Google Analytics – https://support.google.com/analytics/topic/2919631?hl=ro&ref_topic=1008008
Google Adwords – https://policies.google.com/privacy?hl=ro
Facebook – https://www.facebook.com/help/238318146535333?helpref=hc_global_nav
MailChimp – https://mailchimp.com/legal/privacy/
Retargeting – https://retargeting.biz/data-protection-good-practices-guidelines
CONTUL DVS LA NOI
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă crea și administra contul personal pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă pe website-ul nostru.
Vă vom oferi istoricul comenzilor și detaliile despre comenzile dumneavoastră și vă vom permite să vă gestionați setările contului (inclusiv preferințele de marketing). De asemenea, vă vom oferi modalități simple de a vă corecta și actualiza informațiile, cum ar fi detaliile de contact și informațiile de plată. Mai mult, vă vom permite să salvați articolele în coșul de cumpărături, vă vom oferi recomandări privind mărimea și vă vom permite să evaluați și să revizuiți produsele pe care le-ați achiziționat de la noi.
Pentru a vă oferi recomandări relevante privind produsele noastre vă vom prelucra navigarea pe platformele noastre digitale (inclusiv site-ul web și aplicația); istoricul de cumpărături și recenziile despre produse, precum și datele pe care le-ați trimis prin contul dumneavoastră.
Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra întotdeauna adresa de e-mail și parola pe care ni le trimiteți când vă înregistrați pentru un cont in website-ul nostru.
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă alegeți să ni le furnizați:
* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon;
* data nașterii;
* sexul;
* țara;
* setările contului;
* informațiile cardului de plată criptate.
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă faceți o achiziție:
* istoricul comenzilor;
* informațiile de livrare;
* istoricul plăților.
De asemenea, vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile dumneavoastră:
* istoricul clicurilor;
* navigare și istoricul navigării.
Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terțe părți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru a optimiza site-ul web folosim agenții web și instrumentele de analiză pentru evaluarea produselor.
Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru contul dumneavoastră se bazează pe consimțământul dumneavoastră acordat la crearea contului pe website-ul nostru.
Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă furniza informații relevante despre produse se bazează pe interesul nostru legitim.
Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vă vom păstra datele atât timp cât aveți un cont pe website-ul nostru activ.
Aveți dreptul să vă închideți contul în orice moment. Dacă alegeți să faceți acest lucru, contul dumneavoastră va înceta să existe și veți fi considerat inactiv. Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare și dacă există un litigiu deschis.
După închiderea contului dumneavoastră, datele dumneavoastră vor fi șterse.
Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim contactându-ne prin email. Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.